СЕРТИФИКАТИ

Бескомпромисната посветеност и напорната работа во изминативе години, особено во иницијалната фаза од основањето на „ОАЗА Алкалоиди“, резултира со афирмација од страна на домашните и странските авторитети во рамки на индустријата за култивација на канабис за медицински цели, но и на сродните релевантни дејности.

Лиценца, односно официјално Одобрение за одгледување на канабис, „ОАЗА Алкалоиди“ добива во септември 2018 година, по неполни две години посветена работа и континуирани инвестициски циклуси.

Good Agricultural And Collection Practices (GACP)

Certificate of GMP Compliance of a manufacturer

ISO 14001